Στην Ημερίδα για την Βιολογική Γεωργία ο Αλ. Καλοκαιρινός

Στην έναρξη των εργασιών της Ημερίδας με θέμα «Παράγω Βιολογικά» που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπων φορέων του πρωτογενή τομέα στην Αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

«Μέσα από τις πρωτοβουλίες για την βιώσιμη πόλη που έχουμε παρουσιάσει στο πρόγραμμά μας, εκπονούμε ένα συνολικό σχέδιο για την αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Ταυτόχρονα, μέσα από τις πρωτοβουλίες για την πόλη της ανάπτυξης και της καινοτομίας, σκοπεύουμε, μεταξύ άλλων, να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο για προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων. Ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας. Η βιολογική γεωργία είναι πρόκληση για την επόμενη μέρα κι εμείς, εφόσον οι συμπολίτες μας, μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια. Με κάθε διαθέσιμο τρόπο.».

Υπενθυμίζεται ότι η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε.» και έχει δύο ενότητες, το σχέδιο δράσης της Ε.Ε. για τη βιολογική παραγωγή «Τόνωση κατανάλωσης – Αύξηση παραγωγής – Βιωσιμότητα τομέα» και το «Παράγω Βιολογικά». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content