Ζεστό καλωσόρισμα στον Μοχό για τον Γιάννη Σέγκο

Υποδοχή αναγνώρισης του έργου του Δημάρχου Χερσονήσου και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Σέγκου επεφύλαξαν κάτοικοι, φορείς και επιχειρηματίες του Μοχού. 

Μία μεγάλη αγκαλιά ο Μοχός, καλωσόρισε θερμά τον επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» και υποψηφίων της παράταξης που επισκέφθηκαν την περιοχή. 

Στο πλαίσιο περιοδείας, ο Γιάννης Σέγκος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους του Μοχού, συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, για έργα που εκτελούνται ή είναι σε τροχιά υλοποίησης αλλά και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. 

«Ο Μοχός βρίσκεται στον κεντρικό πυρήνα του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου Χερσονήσου και με τις παρεμβάσεις που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, γυρίζει σελίδα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας», σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος.

Στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, αναφέρθηκε στη λειτουργική, αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων του Μοχού, στην ανάπλαση της βόρειας εισόδου του Μοχού, στα έργα αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας και στην τσιμεντόστρωση του δρόμου της πηγής, αλλά και σε παρεμβάσεις που δρομολογούνται για την αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου και των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Μοχού και τη νέα παιδική χαρά που θα κατασκευαστεί. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον σχεδιασμό για την επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού του Μοχού που σταδιακά απαξιώθηκε με αποτέλεσμα να κλείσει το καλοκαίρι του 2017. Η αναβάθμιση του παιδικού σταθμού εισάγεται άμεσα στο τεχνικό πρόγραμμα του 2024 προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες και αμέσως μετά να επαναλειτουργήσει.  

Ο Γιάννης Σέγκος αναφέρθηκε επίσης σε δομές ανακύκλωσης που θα δημιουργηθούν σε επιλεγμένα σημεία του Μοχού, όπως είναι η γωνιά ανακύκλωσης πλησίον του παιδικού σταθμού και το «πράσινο σημείο» στη Μάχα. 

Αναφέρθηκε επίσης στη σύμβαση με το ΚΤΕΛ για τη λύση στο θέμα των μετακινήσεων για την επαναλειτουργία της γραμμής που στο παρελθόν εκτελούσαν τα λεωφορεία του Δήμου. 

«Σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, διατηρούμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία προκειμένου να διαμορφώσουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για περιοχές της ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου. Οι προοπτικές στον Μοχό είναι απεριόριστες και ευχαριστώ από καρδιάς την τοπική κοινωνία για την υποδοχή, την αναγνώριση των προσπαθειών μας ως δημοτική αρχή και τη συνεργασία για την επόμενη ημέρα», επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content