Μ. Καραμαλάκης: Σημαντικός ο ρόλος του Δήμου Ηρακλείου στον σχεδιασμό έργων υποδομής

Με τη Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης συναντήθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, σε συνέχεια των συνεχόμενων επαφών που πραγματοποιεί με φορείς, συλλόγους και πολίτες του Δήμου Ηρακλείου. 

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ ΤΑΚ, κ. Ταβερναράκη Γιώργο, για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στον ΒΟΑΚ και τις παρακάμψεις στο Ηράκλειο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» αλλά και το νέο, στο Καστέλι. «Στο τραπέζι» του διαλόγου βρέθηκαν ακόμη ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η επέκταση του σχεδίου πόλης, η οικιστική ζήτηση αλλά και η θωράκιση του Δήμου από τις φυσικές καταστροφές. 

Ο Γιώργος Ταβερναράκης, ευχήθηκε στον Υποψήφιο Δήμαρχο «καλή επιτυχία» στις εκλογές αναφέροντας πως η συνεργασία των δύο πλευρών είναι δεδομένη. 

Μετά τη συνάντηση ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Το επόμενο διάστημα, οι αλλαγές που θα επέλθουν στο Ηράκλειο και αφορούν στην πορεία μεγάλων αναπτυξιακών έργων δεν πρέπει να βρουν το Δήμο απλό παρατηρητή. Ο εκάστοτε Δήμαρχος οφείλει να έχει θέση και λόγο προς υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών. Η συζήτησή μας με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ, κ. Ταβερναράκη Γιώργο, ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς μιλήσαμε για τα σπουδαία έργα των επόμενων ετών αλλά και όλα όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας προς υλοποίηση. Η συνεργασία μας με το ΤΕΕ/ΤΑΚ, εφόσον μας επιλέξουν οι δημότες για τον δημαρχιακό θώκο, είναι δεδομένη».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content