Βασιλιάς Κάρολος: Σπάει την παράδοση αιώνων, χωρίς κάλτσες και βράκες στην τελετή στέψης του

Άλλη μια παράδοση αιώνων θέλει να σπάσει ο βασιλιάς Κάρολος.
Αυτή τη φορά για την ενδυμασία του κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του,στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Ο ίδιος, επιθυμεί να φορέσει απλώς την στρατιωτική του στολή και όχι τις μεταξωτές κάλτσες και τις βασιλικές βράκες που φορούν παραδοσιακά.

Ο βασιλιάς θέλει η στέψη του να αντιπροσωπεύει τη «σύγχρονη μοναρχία του 21ου αιώνα, σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον μονάρχη.

βασιλιας_καρολος
Έτσι θα ήταν η παραδοσιακή ενδυμασία του Καρόλου!
Ο Κάρολος αναμένεται να φθάσει με στρατιωτική στολή, πιθανώς του Ναυάρχου του Στόλου, την οποία φορούσε στα εγκαίνια του Κοινοβουλίου τον περασμένο Μάιο.

Θα ντυθεί επίσης στην τελετή με γούνα ερμίνας και θα φορέσει σε διαφορετικά σημεία τόσο το αυτοκρατορικό κρατικό στέμμα όσο και το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου.

Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα στεφθεί επίσης στην ιστορική τελετή. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ποιο στέμμα θα χρησιμοποιηθεί για τη βασίλισσα σύζυγο Καμίλα.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον «φουντώνει» για το αν θα είναι στη τελετή οι Χάρι και Μέγκαν, μετά το βιβλίο – «σκάνδαλο».

Τα βρετανικά μέσα, αναφέρουν ότι το αποκαλυπτικό ζευγάρι θα είναι στο Γουέστμινιστερ. Ο βασιλιάς και πατέρας του Χάρι, επιθυμεί να δείξει στον κόσμο ενότητα και πρώτα ξεκινά από την οικογένεια του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο πρίγκιπας διάδοχος, Ούλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ ανυπομονούν να δουν το ζευγάρι.

Άλλωστε, οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Οι αποκαλύψεις του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, προκάλεσαν ιδιαίτερη ενόχληση στο Μπάκιγχαμ, ωστόσο, διατήρησαν ψυχραιμία και δεν προέβησαν σε  καμία δημόσια δήλωση ή τοποθέτηση. Σαν να μην υπάρχει το ζευγάρι στο οπτικό τους πεδίο, ούτε είδαν ούτε άκουσαν κάτι.

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content