Συνταξιούχοι σε απόγνωση!


Μετά από μια απίστευτη λεηλασία των συνταξιοδοτικών ταμείων (για την οποία κανείς, μα κανείς δεν τιμωρήθηκε, παρά μόνο τα θύματα, δηλαδή οι συνταξιούχοι), ήρθε σαν οδοστρωτήρας ο κύριος Κατρούγκαλος, επίλεκτος παράγοντας των λαοπλάνων του ΣΥΡΙΖΑ, και παρέσυρε ό,τι είχε απομείνει, καθιερώνοντας την  “προσωπική διαφορά”, που κυριολεκτικά έκαψε τον κοσμάκη.

Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα, αυτή η “προσωπική διαφορά”, καθορίζει την μοίρα των συνταξιούχων και τους οδηγεί στην απόγνωση. Αλλά ούτε νύξη δεν γίνεται για κατάργησή της.

Και δεν είναι μόνο αυτό που πικραίνει τους απόμαχους της εργασίας. Το μεγάλο τους παράπονο είναι πως δεν έχουν μάθει, και φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ, τον άθλιο μηχανισμό υπολογισμού αυτής της “προσωπικής διαφοράς”, που μοιάζει σαν λερναία ύδρα. Της κόβεις ένα κεφάλι, κι αμέσως δυο καινούργια ξεφυτρώνουν… Πραγματικά, αποδεικνύεται πως είναι η πιο αυθαίρετη, ανελέητη και αμαρτωλή επινόηση έγινε ποτέ από υπουργό!

Αυτά να έχουν υπόψη τους, όσοι φτιάχνουν τώρα τις λίστες υπολογισμού της αύξησης κατά 7,75% των συντάξεων. Και να μην δούμε, αυτό το 7,75% , να γίνει ένα ολοστρόγγυλο ΜΗΔΕΝ για συνταξιούχους που δεν φταίνε σε τίποτε για το “κράτος οπερέτα” που έχει στηθεί σ΄αυτό τον τόπο εδώ και δεκαετίες.

Κ.Τ.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content