Η σπαρακτική ανάρτηση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ λίγο πριν πεθάνει


Η τελευταία ανάρτηση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για τη «θλίψη», το αίσθημα «καταστροφής» πριν από το θάνατο είναι σπαρακτική.

Στην τελευταία ανάρτηση της η κόρη του «Βασιλιά» θρύλου της μουσικής, Έλβις Πρίσλεϊ, μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της με τη «θλίψη» και το αίσθημα της «καταστροφής» μετά το θάνατο του γιου της.

Η Λίζα-Μαρί πέθανε στο νοσοκομείο την Πέμπτη μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πριν το θάνατό της, η τραγουδίστρια του «Lights Out» μίλησε για τη ζωή μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της Μπέντζαμιν οποίος πέθανε από αυτοτραυματισμό σε ηλικία 27 ετών στις 12 Ιουλίου 2020, στο σπίτι του, αναφέρει η New York Post.

Με αφορμή την «Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Πένθος» τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια έγραψε για το περιοδικό People σχετικά με τη συντριπτική θλίψη που συνεχίζει να νιώθει για τον ξαφνικό θάνατο του γιου της.

«Η θλίψη δεν σταματάει ούτε φεύγει»

«Σήμερα είναι η Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Πένθος και επειδή ζω στην τρομακτική πραγματικότητα των αδυσώπητων λαβών του από τον θάνατο του γιου μου πριν από δύο χρόνια, σκέφτηκα να μοιραστώ μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς σχετικά με το πένθος για όποιον ενδιαφέρεται», έγραψε στους 583.000 followers της.

«Αν όχι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, αλλά ίσως για να βοηθήσετε κάποιον άλλον που πενθεί». Η Πρίσλεϊ είπε ότι διαπίστωσε ότι «η θλίψη δεν σταματάει ούτε φεύγει με καμία έννοια».

Η θλίψη είναι κάτι που θα πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, παρά το τι θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι άνθρωποι ή ο πολιτισμός μας. Δεν το “ξεπερνάτε”, δεν “προχωράτε”, τελεία και παύλα», έγραψε.

Παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε «κρινόμενη και κατηγορούμενη» για τον θάνατο του γιου της.

«Ήδη παλεύω και χτυπιέμαι με τον εαυτό μου ακούραστα και χρόνια, κατηγορώντας τον εαυτό μου κάθε μέρα και αυτό είναι αρκετά δύσκολο να ζήσω τώρα με αυτό, αλλά και οι άλλοι θα σε κρίνουν και θα σε κατηγορήσουν επίσης, ακόμα και κρυφά ή πίσω από την πλάτη σου, το οποίο είναι ακόμα πιο σκληρό και οδυνηρό πέρα από όλα τα άλλα», πρόσθεσε.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε άλλα τρία παιδιά για τις ζωές των οποίων είπε ότι «καταστράφηκαν εντελώς» από τον θάνατο του γιου της.

«Τίποτα, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δεν απομακρύνει τον πόνο, αλλά η εύρεση υποστήριξης μπορεί μερικές φορές να σε βοηθήσει να νιώσεις λίγο λιγότερο μόνος», έγραψε.

«Είναι μια πραγματική επιλογή να συνεχίσω, μια επιλογή που πρέπει να κάνω κάθε μέρα και η οποία είναι διαρκώς τουλάχιστον δύσκολη… Αλλά συνεχίζω για τα κορίτσια μου», υπογράμμιζει λίγους μήνες πριν χάσει τη ζωή της.

 

 

iefimerida.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content