Πρωτοφανής συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, και με έντονο το ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων.

Στο Ηράκλειο οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Θεατρικού Σταθμού και η συμμετοχή χαρακτηρίζεται από έμπειρα στελέχη ως πρωτοφανής. Αυτό αποδίδεται στο  ότι ο ρόλος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου είναι αναβαθμισμένος, αλλά και στο γεγονός ότι την προεδρία της ΝΟΔΕ διεκδικού δυο γνωστά στελέχη του κόμματος, ο Βαγγέλης Καρκανάκης και ο Στρατής Μαγκουσάκης.

Στις 7 το βράδυ έκλεισαν οι θύρες του Θεατρικού Σταθμού και ωήφισαν μόνο όσοι βρίσκονταν εκτός του κτιρίου.

Από νωρίς το πρωί στο Θεατρικό Σταθμό ο Βαγγέλης Καρκανάκης

Ο Στρατής Μαγκουσάκης με φίλους του

Η προσέλευση των ψηφοφόρων άρχισε από νωρίς το πρωί, με το που άνοιξαν οι κάλπες και από τις 9 κορυφώθηκε. Στο προαύλιο του Θεατρικού Σταθμού βρίσκονταν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι που υποδέχονταν τα μέλη του κόμματος που προσέρχονταν για να ψηφίσουν, μέσα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Η προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας ήταν άψογη και παρά τον μεγάλο αριθμό των ψηφοφόρων δεν δημιουργούναι ουρές, αφού τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν χωριστεί σε ομάδες και λειτουργούν στο χώρο του Σταθμού πάνω από δέκα κάλπες με τις αντίστοιχες επιτροπές.

Τα αποτελέσματα των εκλογών υπολογίζεται ότι θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά από τις 10 απόψε το βράδυ.

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content