Άκαρπες οι έρευνες για τον 20χρονο φοιτητή




Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι αγωνιώδεις έρευνες για την ανεύρεση του 20χρονου φοιτητή  Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από προχθες το βράδυ στην περιοχή του Καβροχωρίου.

Ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος σπουδάζει στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας, ήρθε πριν από δύο ημέρες στο Ηράκλειο, για  να επισκεφθεί τη μητέρα του και τους υπόλοιπους συγγενείς του, που μένουν στο Καβροχώρι.

Όμως,  από τις 9:30 προχθες το βράδυ, οπότε και τον είδαν για  τελευταία φορά στην περιοχή του “Κάμπου” Καβροχωρίου, δεν ξανάδωσε σημεία ζωής.

Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60 μ, ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση μέσω των social media σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον νεαρό φοιτητή ή τον έχει δει να κινείται κάπου, να επικοινωνήσει άμεσα με την ΕΛΑΣ.

Δείτε την αν’άρτηση που έκανε στο FB ο θείος του φοιτητή:

Ψάχνει και το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Από το “Χαμόγελο του Παιδιού” εκδόθηκε χθες η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

 



ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ