Μους σοκολάτας με σκόνη κακάο


Ελαφριά και βελούδινη πρόταση γλυκού

Υλικά
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.

Βήμα 2
Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν σκληρές κορυφές.

Βήμα 3
Βάλτε τη μους σε 6 σφηνοπότηρα. Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.

newsbeast.gr



ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content