Το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου συμμετείχε στις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης

Το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου μέσω του μουσικού σχήματος «11 & κάτι» συμμετείχε στην Εκστρατεία – «16ήμερες Δράσεις για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών: Ας Ενωθούμε για να Τερματίσουμε τη Βία!» της Περιφέρειας Κρήτης – Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας και Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Π.ΕΠ.ΙΣ.) Κρήτης. 

Συγκεκριμένα συμμετείχε στην εκδήλωση «Μικροί και Μεγάλοι εν Δράσει για μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στο αίθριο της Ενετικής Λότζιας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ηρακλείου – Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) Ηρακλείου. Παρουσιάστηκε μουσικό δρώμενο, μετά την προβολή και παρουσίαση του μουσικού βίντεο της Ομάδας «11 & κάτι», με τίτλο: «Γυναικοκτονία» (Το όνομά μου είν’ το δικό σου), που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». 

Την εκδήλωση, όπως και όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, γεγονός ενθαρρυντικό για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας πάνω στο φλέγον ζήτημα της κακοποίησης γυναικών και κοριτσιών. 

Εκ μέρους του μουσικού σχήματος «11 & κάτι» και του 11ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Βοζικάκη για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση.

Ξένια Περακάκη

Υπεύθυνη του μουσικού σχήματος «11 & κάτι», υποδιευθύντρια.

https://11kaikati.gr/2022/11/22/mh-synhthizeis-th-via-pare-ki-esy-thesh/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content