Μουσικό αφιέρωμα στη Μικρά Ασία στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ν. Αλικαρνασσού »Η  ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ’ με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη Μικρά Ασία με  επιλεγμένα  τραγούδια από τη ζωή , την καθημερινότητα , τα ήθη και τα έθιμα , τις δραστηριότητες των ανθρώπων πριν την καταστροφή της Σμύρνης αλλά και στη συνέχεια όταν πρόσφυγες πια ήρθαν.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στις 21.00 (είσοδος ελεύθερη).

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Τραγούδια και χοροί , θησαυροί που περιλαμβάνει ο πολιτισμός της γης της Ιωνίας με το ‹‹ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΙ›› συνεχίζοντας  να  διαδώσουμε και να διασώσουμε ! Έπειτα από τόσα χρόνια το ‹‹ΛΑΒΕΙΝ››  εξακολουθεί να εμπνέει άξιους δημιουργούς , εμπειρικούς καλλιτέχνες , αξιόλογα μουσικά σύνολα , συνθέτες της Ελληνικής έντεχνης μουσικής , ποιητές και στιχουργούς

εμπλουτίζει και δημιουργεί ένα θαυμάσιο , αξιόλογο ρεπερτόριο  που εκφράζει και προσδιορίζει  ποιότητα στη σύγχρονη Ελληνική μουσική αλλά και στο πολιτιστικό γίγνεσθαι».

Επιμέλεια  παράστασης και καλλιτεχνική , μουσική

Διεύθυνση:   ΜΑΙΡΗ  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διδασκαλία της χορευτικής ομάδας και επιμέλεια των χορών:  ΝΙΚΟΣ  ΚΟΥΦΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Αφήγηση  Ιωάννα  Γούλου ,

Μπουζούκι  Λιβιέρης  Στέλιος , Ακορντεόν Μπαλαμούτσος

Κώστας ,  Βιολί Ρασούλη Μαντώ , Λαούτο  Μητσιμάρης Νόντας

Κιθάρα  Παπαδάκης Μανώλης , Κρουστά  Ελευθερίου Νίκος

Φιλική συμμετοχή  ΖΩΗ  ΛΙΑΝΤΡΑΚΗ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content