Εκδήλωση: Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022

Ο φιλανθρωπικός, ιεραποστολικός σύλλογος «Δράσις Αγάπης» και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» .

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό σε κουμπαρά που θα υπάρχει στο κηποθέατρο κατά τη διάρκεια της.

Η εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» περιλαμβάνει:
 Σκοπούς και τραγούδια της Κρήτης , από τo σπουδαίο εκφραστή της κρητικής παράδοσης Βασίλη Σταυρακάκη και τους μουσικούς του.
 Χορευτική παράσταση , από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρος & Μανώλης Χνάρης.
 Τραγούδια από την Ορχήστρα Μικρασιατών Μεγάλου Κάστρου που θα μας ταξιδέψουν, σε ανάμνηση των εκατό χρόνων από το έπος της Μικρασίας. Θα θυμηθούμε , θα τιμήσουμε και θα διδαχθούμε μαζί τους.

Με φόντο μια όμορφη & νοσταλγική βραδιά , σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης είναι να συμβάλει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου .

Οι δράσεις του συλλόγου που λαμβάνουν χώρα τόσο στη χώρα μας όσο και στη δοκιμαζόμενη Αφρική έχουν ως στόχο:

 Να συμβάλουν στο ιεραποστολικό έργο, στηρίζοντας τα Ελληνικά Ορθόδοξα Μοναστήρια στην Αφρική .
 Να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να ζουν με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα με κριτήριο την αγάπη , την ευαισθησία , την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
 Να χαρίσουν λίγο φως στο σκοτάδι της καθημερινότητας τους.

 Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η Ελένη Σελούντου

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content