Τον Γιαν. Κουράκη επισκέφθηκε ο Παύλος Χρηστίδης

Τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 18/11/2021 ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης που βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη για την ανάδειξη και προβολή των θέσεων του.

Η συζήτηση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης και έγινε αναφορά σε θέματα της Αυτοδιοίκησης, της Αποκέντρωσης, της ανάγκης ενίσχυσης των Δήμων με πρόσθετους πόρους, αλλά και σε ζητήματα δημοκρατικού προγραμματισμού.

Οι κ. Κουράκης και Χρηστίδης συζήτησαν ακόμη γύρω από διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως η στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, αλλά και του παραγωγικού τομέα, δηλαδή  των εργαζομένων, του αγροτικού κόσμου, και του επαγγελματοβιοτεχνικού κλάδου, που ανέκαθεν είχε στην ατζέντα του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης στα θέματα της Ψηφιακής και της Πράσινης μετάβασης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα που έχουν σχέση με τη Νεολαία, τα Πανεπιστήμια και γενικότερα τον εκπαιδευτικό τομέα, τους νέους επιστήμονες και τα Ερευνητικά Κέντρα.

Τέλος, ο κ. Κουράκης και ο κ. Χρηστίδης, συζήτησαν για θέματα που έχουν σχέση με την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την κατάσταση των Υποδομών της Κρήτης.

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content