Συνεχίζει ο Δημ. Πιτσικάκης τις περιοδείες στο Μαλεβίζι

Τον «άνθρωπό τους», αυτόν που μπορούν να εμπιστευτούν για να μπει μπροστά, και να κάνει την αλλαγή στο Μαλεβίζι, βλέπουν στον υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Πιτσικάκη, οι κάτοικοι στις περιοδείες που είναι σε εξέλιξη όλες αυτές τις ημέρες, στις γειτονιές και την ενδοχώρα.

Μαζί με τη δυνατή του ομάδα, ανθρώπους που ξέρει και επίσης εμπιστεύεται το Μαλεβίζι, ο επικεφαλής είναι σε συνεχή επαφή βλέπει και τους ακούει, πιάνει τον παλμό τους.

Του μεταφέρουν την απογοήτευσή και την αγωνία τους.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Πιτσικάκης επισκέφθηκε το «λαβωμένο» παραλιακό μέτωπο. Λυγαριά, Μονοναύτη, Αγία Πελαγία. Περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο σε κάθε κακοκαιρία.

Ένα χρόνο μετά τη φονική κακοκαιρία οι μνήμες είναι νωπές.

Η θωράκιση τους είναι το πρώτο ζητούμενο για επιχειρηματίες, κατοίκους, επισκέπτες. Ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε με τον κόσμο και του τέθηκαν όλα αυτά τα ζητήματα.

Άλλος σταθμός επίσκεψης η Ροδιά, όπου έγινε θερμή υποδοχή. Ένας οικισμός που θέλει να βγει από το περιθώριο και ζητά ουσιαστικές παρεμβάσεις, όπως σημείωσαν οι κάτοικοι, με έργα όπως: αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης, αξιοποίηση γεωτρήσεων για την άρδευση, κατασκευή βιολογικού δικτύου και ομβρίων για το Παλαιόκαστρο, ένταξη στα Τοπικά Σχέδια, αγροτική οδοποιία κ.α

Το Σάββατο το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου επισκέφθηκε την Αγία Μαρίνα και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Σε πρώτη προτεραιότητα ειδικά για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας που έχει κυρωμένο σχέδιο, εκτός από το νέο Γυμνάσιο , βαρύτητα δίνεται στις διαπλατύνεις και διανοίξεις οδών, στη δημιουργία παιδικών χαρών, υπογειοποιήσεις δικτύων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας κ.α .

«Η «Συνεργασία Ευθύνης» στέκεται με σοβαρότητα και συνέπεια σε όλα αυτά που θα κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη», σημείωσε ο κ. Πιτσικάκης, που άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων για την εικόνα που παρουσιάζουν οι γειτονιές στην Αγία Μαρίνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content