Στις γειτονιές του Ηρακλείου ο Μιχ. Καραμαλάκης

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζει την περιοδεία του ο Μιχάλης Καραμαλάκης, στις γειτονιές του δήμου Ηρακλείου, με σκοπό τόσο να συνομιλήσει με τους δημότες όσο και να καταγράψει προβλήματα της καθημερινότητας. Με τους Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», περπάτησαν επί των Λεωφόρων Δημοκρατίας και Ανδρέα Παπανδρέου, και αφιέρωσαν χρόνο για να «συστήσουν» στους πολίτες το πρόγραμμά τους για την επόμενη ημέρα στο δήμο Ηρακλείου. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, διαπίστωσε ότι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί επιχειρηματίες και κατοίκους που δραστηριοποιούνται και μένουν στην περιοχή, είναι η χρόνια παραμέληση αλλά και η καθαριότητα, κάτι το οποίο οι συνομιλητές του του επεσήμαναν ιδιαιτέρως. Την ίδια στιγμή, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τα μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», ευχήθηκαν «καλή δύναμή» και «καλή τύχη» στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν σε λίγες ημέρες. 

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης, με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουν οι δημότες ότι είμαστε δίπλα τους, για να ακούσουμε να καταγράψουμε και να επιλύσουμε. Είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία βόλτα στις γειτονιές του δήμου Ηρακλείου, αυτή τη φορά στις Λεωφόρους Δημοκρατίας και Ανδρέα Παπανδρέου και να συζητήσουμε για την υλοποίηση του σχεδίου μας από την επομένη κιόλας των εκλογών, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες με την ψήφο τους. Τους ζητάμε να μας στηρίξουν γιατί έχουμε πρόγραμμα για να κάνουμε το Ηράκλειο μια ανθρώπινη, σύγχρονη και ευρωπαϊκή πόλη». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content