Σοβαρή η κατάσταση της εγκύου στο Βενιζέλειο – Εξιτήριο για το βρέφος
Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 36χρονης εγκύου από το Ρέθυμνο, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου, «χτυπημένη» από τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι νέες εξετάσεις που έγιναν στην γυναίκα, έδειξαν ότι δεν επιδέχεται μείωση του παρεχόμενου οξυγόνου, οπότε δεν πρόκειται ούτε σήμερα (1/9) να επιχειρηθεί η σταδιακή αφύπνισή της.
Η 36χρονη που διανύει την 24η εβδομάδα της κύησής της, εισήχθη την περασμένη Παρασκευή στην ΜΕΘ, λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας. Χθες οι γιατροί της Μονάδας προσπάθησαν να την αποσωληνώσουν, όμως η διαδικασία διακόπηκε καθώς έπεσε το επίπεδο του οξυγόνου της.

Εξιτήριο για το βρέφος

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για το νεογνό από χωριό του δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, το οποίο νόσησε με κορονοϊό και νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου νοσοκομείου. Το μόλις 29 ημερών κοριτσάκι, μετά από ένα 24ωρο χωρίς πυρετό, πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στην οικογένεια του, τα περισσότερα μέλη της οποίας, ανάμεσά τους και η μητέρα του, νόσησαν από κορονοϊό.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content