Μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι στις Βουκολιές Χανίων
 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά απόψε τη νύκτα σε σπίτι που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο οικοδομής,  στο κέντρο του χωριού Βουκολιές Χανίων, με αποτέλεσμα ένα άτομο να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού  που βρίσκονταν την ώρα του συμβάντος μέσα στο σπίτι, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

 

Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών αρχών ήταν μεγάλη και στο σημείο έσπευσαν συνολικά 3 πυροσβεστικά οχήματα – 2 από την Π.Υ Κισσάμου και ένα από το κλιμάκιο Κανδάνου – με έξι πυροσβέστες που έδωσαν μεγάλη μάχη για να περιορίσουν όσο ήταν δυνατόν τη φωτιά, ώστε να μην καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι αλλά και τα καταστήματα που βρίσκονται στο ισόγειο.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και σβήσθηκε ολοσχερώς στις 00.20΄, αφού πρώτα έκαψε ολοσχερώς το δωμάτιο της κουζίνας και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές και σε  διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διερευνά προανάκριση για τις αιτίες εκδήλωσης της φωτιάς.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ