Ακόμη σύρεται στα δικαστήρια η υπόθεση με το παιδί που κατασπάραξαν ροτβάϊλερ
Σοκ είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο πριν από πέντε χρόνια, η είδηση του θανάτου ενός 5χρονου παιδιού το οποίο είχε δεχθεί επίθεση από σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ.

Ηταν Κυριακή του Πάσχα το 2016, όταν ροτβάιλερ επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι, το οποίο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. «Ηταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν», λέει στο Open η μητέρα του 5χρονου και προσθέτει: «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους».

Ιδιοκτήτης ροτβάιλερ: «Η μάνα το έκανε για να πάρει αποζημίωση»!

Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ κάθισε στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια και η δίκη του αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020. Οπως υποστηρίζει ο συνταξιούχος στρατιωτικός, η μητέρα ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική», λέει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα, η οποία έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος.

Πριν από έναν χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν έχει λάβει, όπως αναφέρει.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ