Φιλοξενία από την Περιφέρεια ξένων τουριστικών πρακτόρων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής έτους 2024 η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης υλοποίησε δράσεις φιλοξενίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Συγκεκριμένα:  

-Φιλοξένησε τον Βραζιλιάνο ταξιδιωτικό blogger Pericles Rosa, ο οποίος διατηρεί τρίγλωσσο ταξιδιωτικό blog (αγγλικά, πορτογαλικά, ισπανικά) και λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης με υψηλή αφοσίωση (engagement), με στόχο την προώθηση του νησιού στο κοινό της Λατινικής Αμερικής Ο κος Rosa επισκέφθηκε τόσο την ανατολική όσο και τη δυτική Κρήτη, και γνώρισε τις ομορφιές της πεζοπορώντας στο φαράγγι του Ρίχτη, κάνοντας ποδηλασία στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, πετώντας με αερόστατο πάνω από το οροπέδιο Λασιθίου κλπ. Δήλωσε ενθουσιασμένος από την φύση και τις παραλίες, το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσφέρει η Κρήτη, και την κρητική φιλοξενία, με την υπόσχεση να επιστρέψει το μέλλον για να προβάλλει και άλλες περιοχές του νησιού.

-Περαιτέρω, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα για επαγγελματίες του τουρισμού Expipoint και την ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξένησε ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Γερμανία, που επισκέπτονται την Κρήτη στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (Fam Trip). Οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στο παλάτι της Κνωσού και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το Μινωικό πολιτισμό και την ιστορία του νησιού, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου παρουσίασε τον προορισμό και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε workshop που έγινε στον Ανισαρά Χερσονήσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε σχετικά:

«Αν και σε κάθε έκθεση προωθούμε, παρουσιάζουμε και υποσχόμαστε στον δυνητικό επισκέπτη τι θα απολαύσει αν επισκεφθεί την Κρήτη, εκεί που αποδεικνύεται η Κρητική φιλοξενία είναι στις δράσεις εκείνες που ως Περιφέρεια και Ξενοδόχοι γινόμαστε οικοδεσπότες και προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε στον επισκέπτη… Οι συνεργασίες αποδίδουν προς όφελος της Κρήτης!». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content