Ευρεία ιχνηλάτηση των επαφών του 76χρονου άνδρα

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο 24ωρο θα πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση όλων των επαφών του 76χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων (νοσηλευτικό προσωπικό, γιατροί, τραυματιοφορείς κτλ) και τα δείγματα των τεστ θα σταλούν για έλεγχο στο Ιολογικό Εργαστήριο στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλλληλα έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του 76χρονου, στο οικογενειακό του περιβάλλουν, όπως οριζει το πρωτόκολλο.

Ο 76 χρονος άνδρας που νοσηλεύεται στο θαλαμο ενδιάμεσης νοσηλείας σε καλή κατάσταση, έφτασε με συμπτώματα πόνου στο στήθος και δύσπνοια, χτες το πρωί, στο Νοσοκομείο Χανίων.

Του έγινε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο στη συνέχεια απεδείχθη θετικό, τουλάχιστον ως προς το πρώτο δείγμα του, διότι, πιθανότατα αύριο, να του ληφθεί και δεύτερο δείγμα.

Την ίδια στιγμή, στο θάλαμο covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται και ο 88χρονος άνδρας, του οποίου το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό. Αύριο θα γίνει και τρίτο τεστ σε αυτόν για να βγει το τελικό πόρισμα και να επιβεβαιωθεί ότι είναι αρνητικός.

 

 

Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ