ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Kανονικά να συνεδριάζει το Δ. Συμβούλιο

Kανονικά να συνεδριάζει από τώρα και στο εξής το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, ζητά η παράταξη της αντιπολίτευσης “Νέοι Δρόμοι” σε έγγραφό της προς τον πρόεδρο του σώματος.

Ειδικότερα, στο έγγραφο της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε, 

Σε απάντηση της με αριθμ. 11 και αριθμ. πρωτ. 7402/21-05-2020 πρόσκληση για δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, σας  ενημερώνουμε ότι τα μέλη της παράταξης ΄΄Νέοι Δρόμοι΄΄ για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ψηφίζουν:

  • Κατά στο θέμα 1. 
  • Λευκό στα θέματα 2, 4 και 12. 

Ειδικότερα για το 12ο Θέμα θέλουμε αναλυτική ενημέρωση για το γενικότερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα στέγασης ή μετεγκατάστασης Σχολικών Μονάδων και Δομών. 

  • Υπέρ στα υπόλοιπα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Κύριε Πρόεδρε, 

           Θέλουμε ακόμη να επισημάνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει στο εξής να γίνονται με τη φυσική παρουσία όλων των μελών του και με την απαραίτητη ,βέβαια, τήρηση όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων προστασίας και υγιεινής. 

Τα θέματα που  τίθενται απαιτούν διάλογο, διευκρινίσεις και διεξοδική συζήτηση ώστε να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις. Η δημοκρατική και συμμετοχική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί θεμελιώδη αρχή  της Τοπικής μας Δημοκρατίας. 

 Η πραγματοποίηση  τους μπορεί να γίνεται και σε άλλο χώρο πέραν της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και προς τούτο είμαστε στη διάθεσή σας για διάλογο. 

Τα Μέλη 

Αστρινάκη Ειρήνη, Σαλούστρος  Αριστομένης, Βαλτζάκης  Γεώργιος, Σαββάκης Φίλλιπος, Τζεδάκης  Δημήτρης, Αποστολάκη Ευαγγελία, Παπαδομανωλάκης Εμμανουήλ, Φτενός Ευριπίδης, Λυδάκης Δημήτρης, Ντουλάκης Ιωάννης, Κύρκος Αθανάσιος.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ