Αναμορφώνεται ριζικά το πάρκο στη Θέρισο
Κάθε καλό έργο που γίνεται, πρέπει να το αναγνωρίζουμε και να το προβάλλουμε, για παραδειγματισμό και χωρίς καμία προκατάληψη.

Σήμερα αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα καλό λόγο στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, για το σοβαρό και καλά μελετημένο έργο αναβάθμισης του μικρού αλλά πανέμορφου πάρκου που βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες Καραμανλή, στην περιοχή της Θερίσου.

Στις τρεις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορούμε να δούμε πώς ήταν το πάρκο πριν αρχίσουν τα έργα αναμόρφωσης.

Ο Δήμος Ηρακλείου άκουσε τις παρατηρήσεις και παρακλήσεις των κατοίκων της περιοχής, προχώρησε σε σύνταξη μελέτης αναβάθμισης του πάρκου την οποία και εφάρμοσε, και σήμερα το έργο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

 

Αυτό που κάνει ακόμα πιο θετική την όλη εντύπωση από τα εκτελούμενα έργα είναι πως ο Δήμος έλαβε υπόψη του ότι η περιοχή είναι λαϊκή, κατοικείται από ανθρώπους της εργασίας και προσάρμοσε το έργο στις ανάγκες τους.

Μεταξύ άλλων, κατασκευάσθηκε ακόμα και μια μεγάλη ψησταριά, με όλες τις αναγκαίες ευκολίες όπως πάγκο, νεροχύτη, κλπ που επιτρέπει στους κατοίκους να οργανώνουν εκεί ωραίες οιοκογενειακές βραδιές. Επίσης κατασκευάσθηκε αναβαθμισμένη παιδική χαρά με τάπητα πλαστικό, με τσουλήθρες, κούνιες και άλλα παιδικά παιγνίδια που κάνουν την παρουσία των παιδιών εκεί πολύ πιο ευχάριστη.

Εκ μέρους των κατοίκων, συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην αναβάθμιση του πάρκου και της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ