Αλλοδαπός ήταν ο καλλιεργητής της χασισοφυτείας

Μετά από πολύμηνες έρευνες, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία υπόθεση χασισοφυτείας δενδρυλλίων κάνναβης που είχε εντοπιστεί σε περιοχή των Αστερουσίων τον περασμένο Ιούλιο. Όπως διαπιστώθηκε, την φυτεία καλλιεργούσε ένας αλλοδαπός, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:  

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση καλλιέργειας-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την 09.07.2022 (Δελτίο τύπου 09.07.2021 https://bit.ly/3iZ63a7 )

Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πρόκυψε ότι ο αλλοδαπός είχαν προβεί στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά δυο χιλιάδες σαράντα (2040) δενδρύλλια κάνναβης. 

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content