Πυρκαγιά κατέστρεψε συνεργείο επισκευής δικύκλων

Στάχτη έγινε σήμερα το μεσημέρι ένα συνεργείο δικύκλων μοτοποδηλάτων που βρίσκεται στην οδό Γιαμαλάκη, από πυρκαγιά που ξέσπασε αιφνιδίως στο εσωτερικό του.

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που καταστράφηκε ολοσχερώς, ένα μοτοποδήλατο που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία.Το πυρ μεταδόθηκε στα εύφλεκτα υλικά (βενζίνες, λάδια, στουπιά, κλπ) που βρίσκονταν εκεί και το κατάστημα λαμπάδιασε.

Τραγική η εικόνα στο εσωτερικό του συνεργείου, όπου η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα…

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική που έστειλε επί τόπου ισχυρή δύναμη με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Οι πυροσβέστες, με συντονισμένες προσπάθειες, κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου, που κατοικείται, καθώς και στα διπλανά κτίρια.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην οδό Γιαμαλάκη, όπου αναγκαστικά διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε και στους ιδιοκτήτες των παρακειμένων κτιρίων.

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας δεν έπαθε το παραμικρό. Όμως, ένας φτωχός βιοπαλαιστής, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, καταστράφηκε εντελώς. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, αφού  εκτός των άλλων, κάηκαν και όλα τα δίκυκλα που βρίσκονταν μέσα στο συνεργείο.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content