Στην ημερίδα «Παράγω Βιολογικά» του ΥπΑΑΤ ο Μ. Καραμαλάκης

Το «παρών» στην ημερίδα «Παράγω Βιολογικά» στην αίθουσα «Μαν. Καρέλλης», στο Ηράκλειο, έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης. Κατά την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Βιολογικής παραγωγής της ΕΕ» (23 Σεπτεμβρίου), ο κ. Καραμαλάκης βρέθηκε στον χώρο συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, και δήλωσε:

«Βρεθήκαμε στην ημερίδα με θέμα «Παράγω Βιολογικά» στην αίθουσα «Μαν. Καρέλλης», στο Ηράκλειο, με θέμα το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για τη βιολογική παραγωγή – Τόνωση κατανάλωσης / Αύξηση παραγωγής / Βιωσιμότητα τομέα και το πως μπορώ να «Παράγω βιολογικά». 

Αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία. Στο πλαίσιο της ημερίδας είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη με φόντο και τον σημαντικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στο μέτωπο των προσπαθειών για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content