Συνεργασία Ευθύνης: Μπούμερανγκ η δημοσκόπηση στο Μαλεβίζι 

Γύρισε γρήγορα ανάποδα ανατρέποντας το αρχικό σχέδιο των εμπνευστών

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την δημοσκόπηση που αφορά τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Μαλεβιζίου, στελέχη της  «Συνεργασίας Ευθύνης» σχολίασαν τα εξής: 

Και ενώ κάποιοι περίμεναν ότι η δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τις εκλογές στο Μαλεβίζι θα δημιουργούσε κλίμα νίκης στο στρατόπεδο Μποκέα, οι πρώτες ενδείξεις που καταγράφονται από ανυποψίαστους και αμερόληπτους πολίτες δείχνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα κομμάτια όχι μόνο δεν κολλάνε μεταξύ τους, αλλά είναι τόσο κακοσυναρμολογημένα που δημιουργούν τέτοια ερωτήματα, ώστε και ο πλέον καλόπιστος να καταλαβαίνει ότι πάνε να τον ξεγελάσουν για να του υφαρπάξουν την ψήφο! 

Είναι αυτό που λένε… δεν βγαίνουν οι αριθμοί.

Βλέπουμε τον  πρώτο σε θετικές γνώμες υποψήφιο  να υπολείπεται σε ψήφους. Δηλαδή κάποιοι πάνε να μας πείσουν ότι υπάρχει κόσμος που θα ψηφίσει αυτόν για τον οποίον δεν έχει θετική γνώμη…

Βλέπουμε κατά ένα μαγικό τρόπο (ή μαγειρευτό) ο υποψήφιος που υπολείπεται σε ποσοστό 7% σε θετικές γνώμες να  λαμβάνει 20% διαφορά υπέρ του, σε θετικές προθέσεις ψήφου!

Βλέπουμε τη διαφορά αυτή των 20 μονάδων να ξαναπέφτει στις 3 (περίπου δηλαδή στο όριο του στατιστικού λάθους), όταν μιλάμε για την παράσταση νίκης.

Βλέπουμε συμπεράσματα για όλο τον Δήμο Μαλεβιζίου με  300 τηλέφωνα  και μάλιστα  στο 82,1%  μόνο μέσα στο Γάζι,  με τον Κρουσώνα και την Τύλισο με ποσοστά κάτω του 9%.

Λιγότερα δηλαδή τηλέφωνα και εμβέλεια από όσα έχουμε ο καθένας από εμάς στις επαφές του κινητού τηλεφώνου μας….

Άλλη μία προσπάθεια προπαγάνδας και fake news με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου…

Έτσι να το πάμε και κάποιοι θα εκπλαγούν από το αποτέλεσμα… Ο κόσμος δεν τσιμπάει πια…

Έχει άλλα προβλήματα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content