Ενωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: Γεν. Συνέλευση στις 26 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00

Προσκαλούνται τα μέλη και τα μη μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 19η Οκτωβρίου , ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο «CACTUS ROYAL» στην Σταλίδα Χερσονήσου με τα εξής θέματα  ημερησίας διατάξεως:

  1. Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  2. Χαιρετισμός από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.
  3. Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Ξ.Ε.Ε. των  δράσεων CapsuleT  – νέες νεοφυείς προτάσεις για τον ξενοδοχειακό χώρο.
  4. Αλλαγή του άρθρου 10 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΞΗ , όπου ο Πρόεδρος μπορεί να επανεκλέγει για μια ακόμη θητεία κατ’ εξαίρεση του σχετικού άρθρου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της τελευταίας θητείας.
  5. Να περιληφθεί στο καταστατικό ότι υποψηφιότητες προσώπων, που κατέχουν θέσεις σε οργανισμούς με αντικείμενο που έρχεται σε σύγκρουση με το αντικείμενο της ΕΞΗ ή εν δυνάμει θίγουν την ακεραιότητα και εχεμύθεια στους κόλπους της ΕΞΗ, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και  Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

( Π.Ο.Ξ.).

 

Υπενθυμίζεται στους κ.κ. Συναδέλφους, ότι οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω αξιώματα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση προς το Δ.Σ. μέχρι την Πέμπτη 21.10.2021.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 6 του καταστατικού της Ένωσης, απαραίτητη είναι η παρουσία του ενός δευτέρου (1/2) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021,την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων εκ των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Για την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Νίκος Χαλκιαδάκης                                                   

Ο Γ. Γραμματέας

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content