Αλέξης Καλοκαιρινός από τα Σταυράκια: Με στοχευμένες παρεμβάσεις η άμεση επίλυση των προβλημάτων στους οικισμούς

Κοντά στους Δημότες που διαμένουν σε ύπαιθρο και πόλη με προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δικαίωμα στην Πόλη Αλέξης Καλοκαιρινός.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, ο Αλέξης Καλοκαιρινός βρέθηκε για ακόμη μία φορά στα Σταυράκια μαζί με υποψήφιους συμβούλους και παρουσίασε τις θέσεις του προγράμματος του για την ανάπτυξη της περιοχής. Σε ζεστό και φιλικό κλίμα συζήτησε με τους κατοίκους του οικισμού το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το «Δικαίωμα στην Πόλη» για την αναζωογόνηση των οικισμών όπως τα Σταυράκια, με στοχευμένες παρεμβάσεις.

«Αυτός ο σχεδιασμός εστιάζει στην άμεση επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας, στην αποκατάσταση και επέκταση των δικτύων άρδευσης, στην αγροτική οδοποιία και στην αξιοποίηση κοινόχρηστων χώρων» ανέφερε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Μέσω ενός ευέλικτου σχεδίου παρεμβάσεων, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στην ενδοχώρα, θα επιλύονται άμεσα τα προβλήματα αιχμής και ταυτόχρονα θα δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι επιλέγουν να διαμένουν μόνιμα στα χωριά και τους οικισμούς. Γι’ αυτό θα τους διευκολύνουμε στην καθημερινότητά τους.».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content