Σέγκος : «Η ενδοχώρα μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της αναπτυξιακής δυναμικής του τόπου μας» 

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΓΚΟΥ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ, ΓΑΛΥΠΕ, ΓΑΛΙΦΑ, ΑΪΤΑΝΙΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΣΚΟΠΕΛΑ, ΣΓΟΥΡΟΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΟΥΣ 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ενδοχώρας για την αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου Χερσονήσου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος στο πλαίσιο περιοδείας του σε Καινούργιο Χωριό, Γάλυπε, Γαλίφα, Αϊτάνια, Επισκοπή, Σκόπελα, Σγουροκεφάλι και Σταμνούς. 

«Με σχεδιασμό και πλάνο προτεραιοτήτων για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας, η ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου γυρίζει σελίδα. Μέσα από τη συνεχή επαφή με την τοπική κοινωνία είμαστε κοινωνοί των αναγκών και των προοπτικών αυτών των περιοχών και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» και υποψήφιοι της παράταξης είχαν επαφές με φορείς, κατοίκους και επιχειρηματίες σε Καινούργιο Χωριό, Γάλυπε, Γαλίφα, Αϊτάνια, Επισκοπή, Σκόπελα, Σγουροκεφάλι και Σταμνούς και σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης αντάλλαξαν προτάσεις και απόψεις για τις παρεμβάσεις που έχουν ανάγκη οι συγκεκριμένες περιοχές. Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τον Γιάννη Σέγκο και τους υποψηφίους του συνδυασμού ενώ ο Δήμαρχος Χερσονήσου, στο πλαίσιο των επαφών του, ενημέρωσε την τοπική κοινωνία για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής σε επίπεδο έργων, σχεδιασμού και δράσεων, ενώ άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις που κατέθεσαν κάτοικοι και φορείς. 

«Ενδοχώρα και παραλιακό μέτωπο είναι κεντρικοί πυλώνες ανάπτυξης και μέσα από συνέργειες, διαβούλευση και συνεννόηση με την κοινωνία θα αξιοποιήσουμε τα σπάνια συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Η πρόκληση είναι μπροστά μας και ευχαριστώ θερμά την τοπική κοινωνία για το αγκάλιασμα και την εμπιστοσύνη να προχωρήσουμε μαζί στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του αύριο», σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content