Τραγωδία : Πατέρας και γιος πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, καθώς πατέρας και γιος πέθαναν με λίγες μόλις ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλον. Πρώτα κατέληξε ο πατέρας και λίγες ώρες αργότερα πέθανε και ο γιος του, σε μία ιστορία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Ο 87χρονος Γιώργος Φωτόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του και πέθανε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Ο χαμός του ήταν ξαφνικός, με τους συγγενείς να καλούν το γραφείο τελετών για τα διαδικαστικά της τέλεσης της κηδείας.

Λίγες ώρες μετά, ο 40χρονος γιος του, Φώτης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο σπίτι. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το gnomip.gr, πέθανε λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εμβρόντητοι άκουσαν την είδηση και οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών που κλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες να παραλάβουν τις σορούς πατέρα και γιου.

Ο 87χρονος ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ, ενώ ο γιος του εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων και ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβαλι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content