Στις Δαφνές βουλευτές και στελέχη της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Στις Δαφνές βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 23/9 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, οι Βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης και εκπρόσωποι του Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου (Χ. Καμπουράκη, Γ. Μπορμπουδάκης, Γ. Σκουλάς κ.α.), συζητώντας με αγρότες της περιοχής για όλα όσα τους απασχολούν.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους πλημμελείς ελέγχους μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, το οξυμένο πρόβλημα με τον δάκο που ναρκοθετεί την παραγωγή ελαιολάδου, καθώς και τα αδιέξοδα της κρίσης ακρίβειας που εκτοξεύουν στα ύψη το κόστος της παραγωγής.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενημέρωσαν τους αγρότες για όλες τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιήσει το τελευταίο διάστημα, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να πιέζουν για την άμεση επίλυση των προβλημάτων τους και παρουσίασαν τις προτάσεις που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content