Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου για τον καρκίνο του μαστού

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης & ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, Οκτώβριο και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά, που σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον άδικο χαμό της, πραγματοποιήθηκε εχθές ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μιλάμε για τον Καρκίνο του μαστού».

Η θαρραλέα Αντιγόνη Ανδρεάκη, δημοσιογράφος & παρουσιάστρια, μοιράστηκε μαζί μας την δικιά της ιστορία & επαφή με τον καρκίνο του μαστού. 

Ο Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης κύριος Χρήστος Λιονής, τόνισε ότι, στόχος είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου καθώς και η ανάγκη εμπλοκής των φορέων, αλλά και του Υπουργείου Υγείας, για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης στην κοινότητα και την διάχυση της γνώσης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Μαρία Καναβάκη, Αντιδήμαρχος Ηρακλείου – μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μεταξάς.

Ευχαριστούμε θερμά το Μαρινα Καφέ και τον υπεύθυνο, κύριο Μιχάλη Ριζικιανάκη για την φιλοξενία της εκδήλωσης στον χώρο τους, τον κύριο Σάκη Βρουχάκη για την ηχητική κάλυψη, τα Costis patisserie-boulangerie για τα υπέροχα εδέσματα. 

Οι κοινωνικές μας δράσεις με επίκεντρο την Γυναίκα θα συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε

Ο Γραμματέας
Αντωνόπουλος Λάμπρος 
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content