Οι νέοι γύρισαν την πλάτη στο ντιμπέητ Τράμπ – Μπάιντεν

Περίπου 73,1 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το πρώτο debate των υποψηφίων για τις εκλογές στις ΗΠΑ, του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπκαι του υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Nielsen, αριθμός κατά πολύ χαμηλότερος από το ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2016.

Το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών ανήκε στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 55 ετών (42,7%). Αντίθετα, μόλις το 12% των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την 90λεπτη εκπομπή ανήκαν στις κατηγορίες των λεγόμενων millennials και της γενιάς Ζ.

Πάντως, αν και οι μετρήσεις της Nielsen συμπεριλαμβάνουν τις συμβατικές τηλεοπτικές υπηρεσίες και ορισμένες διαδικτυακές συνδέσεις, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να παρακολουθεί κανείς τέτοιες εκπομπές μέσω διαδικτύου.

Το 2016, 84 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίστηκε πως παρακολούθησαν το πρώτο ντιμπέιτ του Τραμπ, υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, και της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με τη Νίλσεν. Το 2012, το πρώτο ντιμπέιτ του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μιτ Ρόμνι παρακολούθησαν 67 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

 

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ