Εσυρε την γυναίκα του από τα μαλλιά γιατί δεν τον άφησε να παντρευτεί μια άλλη!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να σέρνει μία γυναίκα από τα μαλλιά της σε δρόμους ενός χωριού στην Ινδία.

Ο άνδρας σέρνει την φερόμενη σύζυγό του από τα μαλλιά της επειδή προσπάθησε να αποτρέψει τον γάμο του με άλλη γυναίκα στο Μπιχάρ της βόρειας Ινδίας. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 24 Ιουνίου στο χωριό Χουσάινα Κουρντ.

Στην αρχή του βίντεο, η γυναίκα βρίσκεται στο πάτωμα και ο άνδρας τραβά τα μαλλιά της. Σηκώνεται και συνεχίζει να κρατά τα μαλλιά της, σέρνοντάς την σε όλο το χωριό ενώ ανά διαστήματα της τραβά το κεφάλι με δύναμη.

Δεν τον άφησε να παντρευτεί άλλη γυναίκα

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το θύμα είχε έρθει στο χωριό όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν έτοιμος να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα στις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν το θύμα εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως ο σύζυγός της ήταν ήδη νόμιμα παντρεμένος μαζί της.

Η οικογένεια της μέλλουσας νύφης μόλις έμαθε τα νέα, ακύρωσε τον γάμο. Στο βίντεο διακρίνεται επίσης ο άνδρας να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο την ώρα που τραβά την νεαρή γυναίκα και σε ένα σημείο το θύμα μιλά επίσης στο άτομο στο τηλέφωνο. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η γυναίκα – αφού την έσυρε στους δρόμους του χωριού, στην συνέχεια οι ντόπιοι άνδρες την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ