Ο Σ.Α.Ν. στη λαμπαδηδρομία αιμοδοσίας και Δωρεάς Οργάνων

Ο αθλητής Λάμπρος Σηφάκης, εκπροσώπησε τον Σ.Α.Ν. στην ετήσια λαμπαδηδρομίας αιμοδοσίας και Δωρεάς Οργάνων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.
Η λαμπαδηδρομία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Π.Ο.Σ.Ε.Α. και τους κατά τόπους συλλόγους αιμοδοτών. Ο “Αιματοκρήτης” Παγκρήτιος σύλλογος αιμοδοτών συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της δράσης στο Ηράκλειο.

Ο.  Σ.Α.Ν. αποδέχτηκε την πρόσκληση για την συμμετοχή στη λαμπαδηδρομία και ο αθλητής μας δέχτηκε με μεγάλη χαρά να μεταδώσει το μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων στους δρόμους του Ηράκλείου.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, πραγματοποιήθηκε και αιμοδοσία. Οι λαμπαδηδρόμοι διέσχησαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνοδευόμενοι από τους εθελοντές του “Αιματοκρήτη” δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για την συγκεκριμένη δράση. Τελευταία στάση ήταν το ενετικό κτήριο “Λότζια” που στεγάζεται ο Δήμος Ηρακλείου και γίνονται οι περισσότερες δράσεις και αιμοδοσίες. Εκεί στον βωμό άναψε η φλόγα της αιμοδοσίας και Δωρεάς Οργάνων, φλόγα που αναδεικνύει την ελπίδα για την αύξηση των αιμοδοτών και δωρητών οργάνων, φλόγα ζωής και αλληλεγγύης

Ο   Σ.Α.Ν. και οι αθλητές του, στέκονται πάντα αρωγοί σε δράσεις ενημέρωσης για τη Δωρεά Οργάνων.

Ο Λάμπρος Σηφάκης είναι αιμοκαθαιρόμενος αθλητής του Σ.Α.Ν. και γυμνάζεται τακτικά υπό τις οδηγίες του γυμναστή Αντώνη Καλπουζάνη μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές μας στο Ηράκλειο.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ