Ικανοποιημένοι οι Αθλητές ΑμΕΑ με το αναβατόριο

Από το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ “Μεγαλόνησος” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε σήμερα ότι, αποκτήθηκε από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου Ειδικό Αναβατόριο ώστε να βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να μπαίνουν και να βγαίνουν στην πισίνα. Πλέον ένα μεγάλο εμπόδιο που είχαν καθημερινά στις προπονήσεις τους οι αθλητές μας λύνεται οριστικά, βελτιώνοντας κατά πολύ τις συνθήκες προπόνησης τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, που μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου μας, σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσουμε το αναβατόριο .
Η απόκτηση του αναβατορίου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης των ΑμεΑ στην πόλη μας , αλλά θα βοηθήσει και οποιοδήποτε πολίτη αντιμετωπίζει θέμα αναπηρίας και δυσκολευόταν να μπεί και να βγεί στην πισίνα.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε επίσης ότι σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Λευτέρη Ζερβό είμαστε σε συνεννόηση για να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κολυμβητήριο του Λίντο να μπορέσει να αποκτήσει ένα παρόμοιο αναβατόριο.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ