“Μια πλατιά απεύθυνση” προς τους συμπατριώτες μου Κρητικούς

Τέσσερις υπουργους

από όλους τους νομούς της Κρήτης

διόρισε ο Κυριάκος

Βλέποντας χθές τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα ήθελα να σχολιάσω για την τιμή που έκανε στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει υπουργούς και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.
Ξεκινώντας από τα Χανιά και το Βασίλη Διγαλακη υφυπουργό Παιδείας αρμόδιος για τα ΑΕΙ έχοντας εμπειρία από τη θέση του ως πρύτανης στο Πολυτεχνείο Κρήτης με το πλούσιο ερευνητικό έργο του στην έρευνα και στην τεχνολογία.
Συνεχίζοντας με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη από το Ρέθυμνο και το υφυπουργείο υποδομών και μεταφορών ελπίζοντας ο υπουργός  να συμβάλλει στις υποδομές και τις μεταφορές της Κρήτης με την έναρξη του νέου ΒΟΑΚ που τόσο έχει ανάγκη η τοπική οικονομία.
Φτάνοντας στο Ηράκλειο στο δύσκολο και απαιτητικό υφυπουργείο αθλητισμού επιλέχθηκε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενακης για να λύσει το γόρδιο δεσμό της βίας και των προβλημάτων του αθλητισμού και να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ των μεγάλων του ποδοσφαίρου.
Τελειώνοντας με τον Ανατολικό νομό του νησιού, το Λασίθι, υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής ο Γιάννης Πλακιωτακης που έχει διατελέσει και υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ καλείται να λύσει τα χρόνια προβλήματα του κλάδου και να δώσει ώθηση στην άλλη ναυαρχίδα της οικονομίας μετά τον τουρισμό τη ναυτιλία.
Μετά λοιπόν τα βιογραφικά και τις συστάσεις θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την προσοχή και βαρύτητα που δίνει στο νησί μας, με την τοποθέτηση από έναν υπουργό από κάθε νομό της Κρήτης.
Πράγμα που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον και την αγάπη που έχει για την ιδιαίτερη πατρίδα του έμπρακτα και χωρίς ίχνος στεναχώριας που το νησί δεν τον τίμησε όσο έπρεπε με την ψήφο του.
Με αυτή του την συμπεριφορά δείχνει ότι βάζει το συμφέρον της πατρίδας προωθώντας τους κατάλληλους που μπορούν να προωθήσουν το κυβερνητικό έργο.
Εκτός των προηγούμενων ήδη από την πρώτη μέρα δείχνει ότι έχει σκοπό να κάνει πράξη όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά, ότι θα δώσει στην Κρήτη που τόσα είχε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Ευχή δική μου είναι οι συμπατριώτες μου να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις με προκατόχους πρωθυπουργούς που έπαιρναν μεγάλα ποσοστά από το νησί μας αλλά ποτέ δεν ανταπέδωσαν την αγάπη που εισέπρατταν ενώ οι βουλευτές των κομμάτων που στήριζαν το έργο της κυβέρνησης δεν λάμβαναν θέσεις ευθύνης ανάλογες του ποσοστού που έδινε η Κρήτη στα κόμματα τους.
Ας κάνουν λοιπόν τις συγκρίσεις και να δουν το έργο που θα παραχθεί για το νησί μας και την επόμενη φορά που θα έχουμε εκλογές να ανταποδώσουν αυτήν την αγάπη και το ενδιαφέρον στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content