Ερευνώνται τα πάντα για την άτυχη βιολόγο

Ο τραγικός επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας Eaton Suzanne που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά από τις 4 Ιουλίου, γράφτηκε σε μια σπηλιά στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα σε γερμανική μπούγκα (γερμανικό πολυβολείο της κατοχής).

Το πτώμα της γυναίκας σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από πολίτες. Βρίσκεται σε στάση μπρούμητα, σε απόσταση κάποιων μέτρων μέσα στη μπούγκα με αποτέλεσμα να μην διακρίνεται το πρόσωπό της. Τα ρούχα που φορά το πτώμα είναι ίδια με αυτά της βιολόγου, ωστόσο πρέπει πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας.

Αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ ειδικά ερευνητικά κλιμάκια θα ερευνήσουν και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στην περιοχή καθώς και μεγάλη μυστικότητα γύρω από τις έρευνες, καθώς επισήμως οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία δήλωση και καμία αναφορά για την υπόθεση μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς βρέθηκε η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος σε τόσο μακρινή απόσταση από το αρχικό σημείο που αρχικά χάθηκε, μια απόσταση περίπου 10 χλμ.που δύσκολα διανύει κάποιος εκτός κι αν έχει όχημα, σε μια περιοχή άσχετη από την αρχική ακτίνα στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται.

Στον τόπο που βρέθηκε έφτασαν και συγγενείς της βιολόγου για την αναγνώριση και ταυτοποίηση της νεκρής.

 

Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ