Επίσημη παρουσίαση του κ. Μανόλη Βασιλάκη ως υποψηφίου Δημάρχου της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”

Στην κατάμεστη δημοτική αίθουσα “Μανόλης Καρέλλης” της οδού Ανδρόγεω, έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση του κ. Μανόλη Βασιλάκη, ως υποψηφίου Δημάρχου της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”.

Τον κ. Βασιλάκη προλόγισε ο εκπαιδευτικός κ. Κώστας Βαρβεράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία και την μεγάλη προσφορά του κ. Βασιλάκη από διάφορες υπεύθυνες θέσεις του Δήμου Ηρακλείου.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” κ. Άννα Παπαχρονάκη.

Η ομιλία του κ. Μαν. Βασιλάκη

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε στο ιστορικό της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” που ιδρύθηκε το 1994 από Ηρακλειώτες “που θέλησαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης τους μέσω μιας ανεξάρτητης, μη κομματικής, δημοτικής παράταξης”. Και υπογράμμισε ότι “σήμερα είναι η μακριβιότερη δημοτική παράταξη, όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά της χώρας ολόκληρης”.

Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία που είχε η παράταξη με διαφόρους πρώην Δημάρχους και ειδικά με την παράταξη Κουράκη, κατά την οποία συνεργάσθηκε και είχε αξιοσημείωτη συμβολή στο έργο που επιτελέσθηκε στα 12 χρόνια που είχαν από κοινού την υπευθυνότητα του Δήμου.

Ακολούθως ο κ. Βασιλάκης εξήγησε επαρκώς τους λόγους για τους οποίου η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές της 26ης Μαίου. Είπε ακόμη ότι στόχος που τίθεται σήμερα είναι να μπεί η παράταξη στον 2ο γύρο, εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι την πληθώρα των υποψηφίων Δημάρχων δεν την θεωρεί αρνητικό, αλλά θετικό γεγονός.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στη συνέχεια στους βασικούς άξονες του Προγράμματος της παράταξης, που δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, στα τεχνικά έργα, στον πολιτισμό και δε κάθε τομέα των δημοτικών δραστηριοτήτων που πρέπει να ενδυναμωθούν.

Θερμά λόγια από τον Κώστα Μαμουλάκη

Μετά την ομιλία του κ. Βασιλάκη, ανήλθε στο βήμα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης που με έκδηλη συγκίνηση αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο, όσα χρόνια πρόσφερε κι εκείνος τις υπηρεσίες του στο Δήμο Ηρακλείου.

Ο κ. Μαμουλάκης έπλεξε το εγκώμιο του κ Βασιλάκη, αναφέρθηκε στις πολύπλευρες ικανότητές του και στο ήθος και την σεμνότητα που τον διακρίνει.

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες επίσης ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μιλτ. Φαρσάρης, και ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης κ. Ζαχ. Δοξαστάκης, καθώς και ο επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Μετά τις ομιλίες ο κ. Βασιλάκης απάντησε σε διάφορα ερωτήματα των παρισταμένων και έδωσε διευκρινίσεις για την προεκλογική πορεία που θα ακολουθήσει η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία”.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content