Η καθημερινότα εν μέσω COVID-19 μέσα απο τα μάτια της Ελευθερίας
Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον πλανήτη με το ξέσπασμα του κορονοϊού (COVID-19) αλλά και μέσα απο τις δύσκολες συνθήκες τις καθημερινότητας, αναδύονται νέες προκλήσεις  και κίνδυνοι.

Η ” ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” συνάντησε την κυρία Ελευθερία Κουρκούτα απο την Νάουσα Ημαθίας, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια χρόνια ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

Η ίδια μιλά για το πως άλλαξε η ζωή της απο την περασμένη άνοιξη μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντας οτι εξακολουθεί να ανησυχεί για τις οικονομικές επιπτώσεις και την υγειονομική κρίση.

 

Αυτός είναι δύσκολος καιρός για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους δηλώνει η Ελευθερία Κουρκούτα, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχολογική της ηρεμία αλλά και τις κοινωνικές τις επαφές.

Άλλαξαν πολλά απο την πρώτη ημέρα που καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα…Απόψεις και συνήθειες…

Το δεύτερο lockdown που έχει επιβληθεί για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού είναι πιο δύσκολο απο το πρώτο όπως λέει η κυρία Ελευθερία για εκείνη και την οικογένειά της , καθώς όλα τα μέλη πρέπει να κρατούν αποστάσεις και έτσι τα Χριστούγεννα που έρχονται θα είναι για εκείνη ασυνήθιστα.

Η πανδημία μπορεί να έχει γίνει πλέον μέρος της ζωής και της καθημερινότητας της Ελευθερίας με την ίδια πάντως να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον και έτοιμη να δεί μία Ελλάδα να συνεχίζει την πορεία της στο χρόνο…χωρίς COVID-19.

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ