Ξεμασκαρώθηκε κι αυτός…

Παρ’ ότι λόγω κορωνοϊού όλος ο κόσμος αυτό τον δύσκολο καιρό κυκλοφορεί με μάσκες, κάποιοι συριζαίοι ξεμασκαρώνονται, όπως σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας. Που κατόπιν ωρίμου σκέψεως, δήλωσε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, “κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από την 17 Νοέμβρη στα 27 χρόνια της δράσης της”!

Η προκλητική αυτή δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση  της ΝΔ, που εγκάλεσε τον βουλευτή της αντιπολίτευσης για βάναυση προσβολή των 23 θυμάτων των τρομοκρατών, ενώ και το ΚΙΝΑΛ με τον εκπρόσωπο του κόμματος Παύλο Χρηστίδη κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του.

Όσο για τον αξιοδάκρυτο κ. Δρίτσα, αναγκάστηκε να κάνει νέα δήλωση, λέγοντας ότι εννοούσε… άλλα και ότι οι δηλώσεις του… διαστρεβλώθηκαν!

Αν επρόκειτο για άλλο θέμα, θα μπορούσε κανείς να του αποδώσει το ακαταλόγιστο. Όμως εδώ, εκτός από την έλλειψη σοβαρότητας και μέτρου, μοιραία αναλογίζεται κανείς τι κρύβουν στην πίσω μεριά του μυαλού τους κάποιοι συριζαίοι. Που δεν χαϊδεύουν απλώς τα πρόσωπα των τρομοκρατών, αλλά και τη πνιγμένη στο αίμα απάνθρωπη δράση τους!

Σχολιαστής

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ