Ξανάσμιξαν οι αγαπημένοι παλιοί συμμαθητές

Είναι πάντα ευχάριστες και συγκινητικές οι συναντήσεις παλαιών συμμαθητών που οργανώνονται κατά καιρούς. Υπάρχει όμως μια τέτοια ομάδα, ο “σκληρός πυρήνας”, όπως αυτοαποκαλούνται, συμμαθητών και συμμαθητριών του αλησμόνητου Λυκείου “ο Κοραής”, που πετυχαίνουν να σμίγουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, οργανώνοντας ενθουσιώδεις παρέες.

Αναφερόμαστε στους αποφοίτους του 1973, που προ κορωνοϊού, έσμιγαν ανυπερθέτως κάθε μήνα. Η πανδημία τους είχε χαλάσει τα πλάνα, όμως χθες οργανώθηκαν πάλι και ξαναβρέθηκαν, αυτή τη φορά στην ιστορική και πάντα φιλόξενη “Αυλή του Δευκαλίωνα”, όπου ξανάζησαν την ευτυχία και την ικανοποίηση που φέρνουν οι αναμνήσεις από τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Είχαν μάλιστα χθες το βράδυ τη χαρά να φιλοξενήσουν και μια αγαπημένη καθηγήτριά τους, τη Ρένα Βλαχάκη που απόλαυσε τη συνάντηση και έκανε τους παλιούς μαθητές και μαθήτριές της να ξαναθυμηθούν ζωηρά τον αδικοχαμένο “Κοραή”, του οποίου την επίσημη σημαία κρατά πάντα σαν πολύτιμο κειμήλιο και φυλαχτό ο εκ των συμμαθητών Βαγγέλης Κρασαγάκης. Χθες βράδυ την είχε μαζί του για να φωτογραφηθούν δίπλα της οι αγαπημένοι παλιοί συμμαθητές.

 

Στην όμορφη αυτή παλιοπαρέα που επιμένει να διατηρεί το κέφι και τη φρεσκάδα της, ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια!

Κ.Τ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content