Βαρουφάκης, Ζωή, Τσίπρας κλπ δημοκρατικές δυνάμεις

Διαστάσεις ιλαροτραγωδίας έχει λάβει η θλιβερή υπόθεση των ηχογραφήσεων που έκανε  στο Eurogroup ο Βαρουφάκης, όταν, κακή τη μοίρα, του είχαν ανατεθεί καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, όταν ο κ. Τσίπρας παρίστανε τον ψευτοεπαναστάτη, πριν τα γυρίσει αργότερα για να γίνει το πιο υπάκουο παιδί της Μέρκελ.

Ολόκληρη θεατρική παράσταση έστησε ο Βαρουφάκης στη Βουλή, για να παραδώσει ένα στικάκι με τις ηχογραφήσεις του στον Πρόεδρο της Βουλής. Εκείνος βέβαια αρνήθηκε να το παραλάβει και δεν του έδωσε περιθώρια να γελοιοποιήσει το Κοινοβούλιο.

Ήδη, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι (Ρέγκλιγκ, Σεντένο, κ.α.) κάνουν απαξιωτικές δηλώσεις για την απαράδεκτη τακτική του Βαρουφάκη, ενώ την ίδια ώρα η αλλοπρόσαλλη Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κάλεσε να της δώσει τις ηχογραφήσεις για να τις… δημοσιοποιήσει εκείνη!

Από μια άποψη, είναι καλό να εμφανίζονται με αυτό τον τρόπο και με αυτές τις αφορμές στη δημοσιότητα, κάποια από τα πιο θεοπάλαβα στελέχη που ταλαιπώρησαν και έθεσαν σε σοβαρούς κινδύνους τη χώρα, κατά το τραγικό πρώτο εξάμηνο της εντελώς ανισόρροπης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην τους ξεχνά ο κόσμος, και να θυμάται με ποιούς είχαμε μπλέξει!..

Όμως, αυτό που εύκολα παρατηρεί ο καθένας, είναι η απόλυτη σιωπή του κ. Τσίπρα, μπροστά στα καραγκιοζιλίκια του πρώην στενότερου(!) συνεργάτη του. Η μούγκα αυτή του κ. Τσίπρα, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει πόσο τρέμουν τις αποκαλύψεις του Βαρουφάκη!

Θυμίζουν όλα αυτά, τα σκυλάκια και τα γατιά, που όταν αφοδεύσουν κάπου, σπρώχνουν με τα πόδια τους λίγο χώμα για να… τα σκεπάσουν και να μην τα βλέπει κανείς!..

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ