Το ποτό, οι ντρίπλες και ο Αυγενάκης!

Με δημοσιογράφους, αθλητικούς και πολιτικούς, που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υφυπουργείου Αθλητισμού, αλλά και με τους επικεφαλής τους στα πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα (εφημερίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί και ιστοσελίδες), ήπιε ένα κρασί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Γνωρίστηκαν και συζήτησαν χαλαρά για τις πρώτες εντυπώσεις του, αλλά και για τις πρώτες κινήσεις του σ’ αυτόν τον σοβαρότατο τομέα. 

 
Έδιναν και έπαιρναν οι ερωτήσεις και το στενό μαρκάρισμα, για το τι θα γίνει με τις ποδοσφαιρικές εκκρεμότητες (τηλεοπτικά, διοργάνωση πρωταθλημάτων, Var, Εθνική ομάδα), με τις μπασκετικές (Α1, συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2, Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και γενικώς με όλο το φάσμα που αναπτύχθηκε στις πρόσφατες Προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.
 

Βιρτουόζος, όμως, με τη “μπάλα” ο υφυπουργός, απέφυγε τα “τάκλιν”, ξέφυγε από τα “σκριν” και τους παρέπεμπε όλους στα όσα θα αρχίσουν να συμβαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος και αναγκαίος κύκλος επαφών και ενημέρωσής του με τους θεσμικούς φορείς…​
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ