Το δώρο που συγκίνησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης 

Μια έκπληξη που συγκίνησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ευγένιο, επιφύλασσε η επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Κρήτης στην Π.Ε. Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη, Εβελίνας Μπάκιντα. Η κ. Μπάκιντα δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο πρωτότυπο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας «Ιδη», της πρώτης εφημερίδας που εκδόθηκε στο Ηράκλειο, από τον προπάππο της Ιωάννη Κατεργιαννάκη, μετά το θάνατο του οποίου συνέχισε την έκδοση ο αείμνηστος Μιχαήλ Μαρνελάκης, αδερφός της προγιαγιάς της. 

Ο Σεβασμιώτατος, αφού την ευχαρίστησε, εντυπωσιάστηκε από την ενασχόλησή της με το ελληνικό πολιτιστικό δώρο και της ευχήθηκε καλή επιτυχία, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η ανανέωση στο χώρο της Πολιτικής και των Κοινών καθώς και η σημασία της ευκαιρίας που πρέπει να δίνεται σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. 

«Μια συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο είναι πάντα απολαυστική και ουσιαστική. Η προσωπικότητά του, ο τρόπος που υποδέχεται και “αγκαλιάζει” τον συνάνθρωπο με τον οποίο συνομιλεί με αγάπη και θέρμη, αποτελεί μια θεραπευτική διαδικασία. Η ευχή του είναι πολύτιμη στην προσπάθειά μου.», είπε η κ. Μπάκιντα με την οποία ο κ.κ. Ευγένιος συζήτησε μια σειρά από θέματα, που αφορούσαν τόσο στην κοινή μικρασιατική καταγωγή τους, όσο και στην πορεία της στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή του τόπου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content