Τιμά και τιμάται ο Καλλέργος Βουλγαράκης

Για 14η(!) θητεία στη θέση του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ο Καλλέργος Βουλγαράκης.

Πρόκειται ασφαλώς για πανελλήνιο ρεκόρ μακρόχρονης επιδοκιμασίας και απόλυτης αποδοχής! Και φυσικά, το γεγονός δεν είναι ούτε τυχαίο, αλλά ούτε ανεξήγητο.

Ο Καλλέργος Βουλγαράκης είναι ένας σώφρων άνθρωπος, αφοσιωμένος στο έργο και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Καθοδηγείται και καθοδηγεί πάντα με αποκλειστικό γνώμονα τη λογική και το πραγματικό συμφέρον, όχι μόνο του κλάδου που εκπροσωπεί, αλλά και της κοινωνίας στην οποία ζει και δραστηριοποιείται.

Είναι ένα πραγματικό διαμάντι για τους συναδέλφους του. Με την αδιαπραγμάτευση εντιμότητά του, με την σεμνότητά του, με τους χαμηλούς τόνους που πάντα επιλέγει, ξέρει πότε πρέπει να επιμένει στις θέσεις του και πότε να γίνεται συναινετικός.

Χαιρόμαστε ειλικρινά που το Ηράκλειο διαθέτει στελέχη όπως ο Καλλέργος Βουλγαράκης. Είναι πράγματι τυχεροί οι άνθρωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, που έχουν εμπιστευθεί στο τιμόνι του φορέα τους έναν άξιο και υποδειγματικό επικεφαλής.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ