Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά ο σύζυγός της

Η είδηση της νέας μάχης που δίνει με τον καρκίνο η Φώφη Γεννηματά, συγκίνησε απίστευτα τον κόσμο. Στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη το τηλέφωνο χθες χτυπούσε διαρκώς για ευχές ανάρρωσης.

Η περιπέτειά της όμως, δεν είναι απλή. Οι γιατροί του Ευαγγελισμού προσπαθούν να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματος, για να μπορέσουν να προχωρήσουν στη θεραπεία. Η ίδια, παρά την ταλαιπωρία από την κρίση ειλεού, κάλεσε μέσω zoom από τον Ευαγγελισμό τους στενούς της συνεργάτες για να τους ενημερώσει.

4807469

Στο πλάι της Φώφης Γεννηματά είναι συνεχώς ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Ενας φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία δίνει νέα μάχη για τη ζωή της. Μαζί της δίνει την ίδια μάχη και ο Ανδρέας Τσούνης. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας» έλεγε πριν από δύο χρόνια η Φώφη μιλώντας για τον σύζυγό της στην «Espresso»: «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Ερωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι».

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της, 24 ετών σήμερα και αρχιτέκτων στο επάγγελμα, και ακολουθούν ο δεκαεπτάχρονος Γιώργος και η δεκαπεντάχρονη Κατερίνα. Για όλους τους ήταν σοκ η επιστροφή του εφιάλτη. Τίποτε τις προηγούμενες ημέρες δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Μαζί με τα παιδιά και τον Ανδρέα βρίσκεται στο νοσοκομείο και η αδερφή της Μαίρη, ενώ τη Φώφη επισκέφθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο στενός φίλος και συνεργάτη της Κώστας Γείτονας. Η ίδια είναι αισιόδοξη και δυνατή, καθώς γνωρίζει τον… εχθρό. Αλλωστε έχασε νέους τους δύο γονείς της, τον Γιώργο Γεννηματά και τη σύζυγό του Κάκια, από αυτόν, και ύστερα εκείνη ήρθε αντιμέτωπη μαζί του και νίκησε.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content