Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Μαραζάκης

Η 19η Αυγούστου του 2018, ήταν μια μοιραία ημέρα που σημάδεψε ανεξίτηλα μια ολόκληρη οικογένεια. Σαν σήμερα, έφυγε εντελώς αιφνίδια και απρόβλεπτα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 44 ετών, ένας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης και εξαιρετικά αγαπητός από συγγενείς, γνωστούς και φίλους:  Ο Γιώργος Αντ. Μαραζάκης, ο γνωστός δικαστικός επιμελητής, ο στοργικός σύζυγος και πατέρας, ο πολυαγαπημένος και πολυχαϊδεμένος μοναχογιός.

Ήταν ένα πανέμορφο παληκάρι, που είχε όλες τις χάρες. Ψηλός, ευθυτενής, ομορφοπλασμένος, με ένα πλατύ, μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, με ένα φωτεινό και καλοσυνάτο πρόσωπο, με μάτια αθώα και γλυκά, με ωραίους τρόπους, με άψογη συμπεριφορά προς όλους, με έμφυτη ευγένεια ψυχής και χαρακτήρα.

Αυτό το διαμάντι της τοπικής κοινωνίας, έφυγε αιφνίδια, σαν σήμερα, από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του απορφανισμένη την ωραία οικογένεια που είχε δημιουργήσει, την απαρηγόρητη σύζυγό του και τα δυο μικρά παιδάκια του, αλλά και τους δύστυχους γονείς του, τους συγγενείς και τους άπειρους φίλους του.

Η αγαπημένη του σύζυγος, η Εύη Βιτσαξάκη, ανέβασε σήμερα το πρωί στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση:

Δίδεται έτσι η ευκαιρία, να ξαναεκφράσουν σήμερα το σπαραγμό και τη θλίψη τους όλοι όσοι γνώρισαν και αγάπησαν τον άτυχο Γιώργο.

Σίγουρα η ευγενική ψυχούλα του θα ευφρανθεί σήμερα, υποδεχόμενη τα αισθήματα αγάπης όλων όσοι τον έχουν πάντα ζωντανό μέσα στις δικές τους ψυχές, που είναι φορτωμένες με τη ζωηρή του ανάμνηση.

Αγαπημένε μας Γιώργο, μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να είναι αναπαυμένη η ψυχή σου, εκεί στα ψηλά, δίπλα στον Ουράνιο Πατέρα, που θα σε λατρεύει, αφού είσαι και δικό Του παιδί! Κι ας σκόρπισε σε όλους εμάς την οδύνη, αφού σε πήρε τόσο πρόωρα και τόσο απρόσμενα από κοντά μας…

 

 

Ας ξαναθυμηθούμε, πώς παρουσίασε η “Νέα Δράσις” τα τραγικά γεγονότα της 19ης Αυγούστου του 2018:

 

Απίστευτη αιφνίδια απώλεια ενός νέου οικογενειάρχη!

 

Μια μεγάλη τραγωδία έπληξε σήμερα μια ηρακλειώτικη οικογένεια. Φαίνεται απίστευτο, αλλά ένας νέος άνθρωπος, ο 44χρονος Γιώργος Μαραζάκης, άφησε εντελώς αιφνίδια τη στερνή πνοή του μπροστά στα μάτια της συζύγου και των δυο μικρών παιδιών του!

Η οικογένεια ξεκίνησε σήμερα ευδιάθετη από το σπίτι τους, στον Άη Γιάννη, και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους για να πάνε στις θερινές διακοπές τους. Όλα ήταν κανονικά και τίποτε δεν προμήνυε το κακό που επρόκειτο να συμβεί.

Βγαίνοντας από την πάροδο της λεωφ. Κνωσού, ο Γιώργος σταμάτησε κοντά σε ένα κάδο, για να πετάξει τα απορρίμματα που είχε πάρει μαζί του από το σπίτι. Μόλις επέστρεψε στο αυτοκίνητο, αισθάνθηκε μεγάλη αδιαθεσία και πριν προλάβει να κάνει το παραμικρό, έπεσε πάνω στο τιμόνι!

Έντρομη η σύζυγός του, έβαλε τις φωνές, ενώ τα μικρά παιδιά της οικογένειας παρακολουθούσαν αιφνιδιασμένα τα συμβαίνοντα. Επί τόπου έφθασε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πλέον όλα τελειωμένα…

Ο Γιώργος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Δικαστικούς Επιμελητές του Ηρακλείου, εξαιρετικά αγαπητός από τους συναδέλφους του και από όλο το νομικό κόσμο της περιοχής. Άνθρωπος ευγενέστατος, καλόκαρδος και εργατικός, αξιώθηκε να δημιουργήσει μια λαμπρή οικογένεια. Όλοι είχαν να λένε τα καλύτερα για την σύζυγό του, και για τα δυο παιδάκια τους.

Υψηλός στα παράστημα, ασχολείτο με τον αθλητισμό. Δεν είχε ποτέ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Γι’ αυτό και το σημερινό τραγικό γεγονός, δεν έχει μόνο την οικογένειά του βυθίσει στο πένθος, αλλά έχει αφήσει άφωνους όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”, 19 Αυγούστου 2018

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ