Προβληματική κατάσταση στα Λιοντάρια

Η Κρήνη του Μοροζίνη φαίνεται πως απέκτησε αυτές τις μέρες τον… φανατικότερο θαυμαστή της. Πρόκειται για ένα περιθωριακό αλλοδαπό, μάλλον γερμανικής καταγωγής, ο οποίος παίρνει την κακοκουρδισμένη κιθάρα του και την… αράζει δίπλα στο μνημείο. Πολλές φορές τον παίρνει ο ύπνος εκεί, χωρίς να ενοχλείται από τίποτε!

Και ο… θαυμαστής των Λιονταριών μπορεί να μην ενοχλείται, ενοχλεί όμως εκείνος με την παρουσία του, αφού δεν είναι δυνατό να δεχθεί κανείς ότι στην καρδιά της πόλης επιτρέπεται στον οποιονδήποτε να αυθαιρετεί κατ’ αυτό τον ανάρμοστο τρόπο!

Η εικόνα που βλέπουμε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες μας, επαναμβάνεται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες, αφού παρά τις επεμβάσεις αστυνομικών που προς στιγμήν απομακρύνουν τον “παράξενο επισκέπτη” μας, εκείνος επανέρχεται δριμύτερος. Έχει γίνει μάλιστα και… αξιοθέατο, αφού τον φωτογραφίζουν διαρκώς διερχόμενοι τουρίστες…

Τελικά, μάλλον θα πρέπει να πάρουν πιο σοβαρά την υπόθεση οι αρμόδιες αρχές, και να φροντίσουν να απαλλάξουν τα Λιοντάρια από την ενοχλητική παρουσία του.

Μ.Γ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ