Πολύ χουβαρντάδες είναι στο Δήμο Μαλεβιζίου!

Είναι αλήθεια πως μέσα στην πόλη του Γαζίου, και ειδικά στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, ο κόσμος δεν έχει που να σταθμεύσει τα αυτοκίνητά του. Τώρα μάλιστα που, όπως τουλάχιστον λένε στο Δήμο Μαλεβιζίου, θα αρχίσουν έργα διαμόρφωσης της κεντρικής λεωφόρου, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Με αυτά τα δεδομένα, ίσως δικαιολογημένα η δημοτική αρχή αναζήτησε να ενοικιάσει ένα νέο χώρο στάθμευσης. Βρήκε λοιπόν ένα οικόπεδο 2.600 μέτρων, δίπλα στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, και τον ενοικίασε, για 12 χρόνια.

Σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης που υπεγράφη ήδη, ο Δήμος αναλαμβάνει να πληρώνει για το συγκεκριμένο οικόπεδο, 1.800 ευρώ μηνιαίως (21.600 ευρώ το χρόνο).

Όσοι ακούνε το ύψος του ποσού, το θεωρούν υπερβολικό. Ειδικά όταν το συγκρίνουν με τα ποσά που πληρώνει ο Δήμος για ομοειδή ακίνητα. Παραδείγματος χάριν, για το οικόπεδο που βρίσκεται μπροστά από το ναό του Αγίου Νικολάου, έκτασης άνω των 4 στρεμμάτων, το μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 1.200 ευρώ…

Άραγε, δεν αντιλαμβάνονται αυτοί που διαπραγματεύτηκαν (αν διαπραγματεύτηκαν!) το νέο οικόπεδο, ότι με τα “χουβαρνταλίκια” τους αυτά, ενδέχεται να ανοίξουν την όρεξη άλλων οικοπεδούχων, και οι τιμές να αρχίσουν ένα τρελό χορό;

Κ.Τ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ